Behind the scenes

Följ med bakom kulisserna och ta del av arbetet bakom Wous. Läs om allting från hur Wous kom till, till vårt arbete i vardagen. En ofiltrerat blogg helt enkelt. 

Join us!

Behind the Scenes

Karriär och kvinnor

Hej!

Jag har haft många intressanta möten den här veckan, allt från helt nya samarbeten som kommer bli så kul och som jag kommer berätta mer om när jag kan. Den här veckan blev annars en vecka då en del andra saker klarnade tydligare. Har ni varit om det? Man kan ju få en sån där vecka ibland, eller hur? Det kan ju gå flera veckor som man funderar på olika saker och helt plötsligt kommer svaren. Sån vecka har jag haft den här veckan. Alltid skön känsla och sen ta helg på det! 🙂 Vi på Wous vill gärna lyfta kvinnan och karriär och har insett att det finns så mycket att göra när man sitter och planerar. Var ska man börja ? 🙂 Den här veckan som alla andra har varit teamsmöte efter teamsmöte, men jag ser ändå en ljusning att man sakta med säkert vill träffas på fysiska möten, men med så klart med ett coronasäkert avstånd. Känns ändå bra och framförallt att det börja gå lite åt det mer normala.

Sen har veckan bjudit på två poddinspelningar med två drivna tjejer som har gått “all in” för att nå sina mål i var sitt företag. Valerie Aflalo i modebranschen som började som modell, vann Fröken Sverige, blev programledare i radion som sen bestämde sig för att bli kläddesigner. Intervjun kan du redan lyssna på här inne nu.

Sen har vi Linn Weilar som gick från en trygg anställning i mediebranschen till skönhetsbranschen. Intervjun med henne kommer inom kort.

Ha nu en skön helg, så taggar vi nästa vecka!

KramP

Lämna din egen kommentar

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser
Behind the Scenes

Tack för responsen!

Nu firar vi 6 veckor och galet vad tiden går. Wous har alltså varit i gång i sex veckor redan och vi är så tacksamma över all positiv respons vi har fått. Vårt arbete går ut på att leverera bra innehåll till er läsare och kunder, så var inte sena med att berätta vad ni tycker om Wous, vad ni vill ha mer av eller nya märken till vår e-handel etc. Vi lyssnar och formar Wous efter vad ni vill ha.

Veckans avsnitt i Wouspodden gästades av tjej som har byggt sitt varumärke under fyra år endast i sina sociala medier, imponerande! Hon strålar energi och har lyckats jäkligt bra. Jag pratar om Lojsan Wallin som idag lever på sina sociala medier. Grym tjej! Lyssna gärna på hennes intervjun i Wouspodden här!

Sen vill jag påminna om Rosa bandet-kampanjen som pågår just nu. Glöm inte att köpa ett rosa band och bidra till cancerforskning eller gå in på cancerfonden.se och bidra med ett valfritt belopp. Alla bidrag är lika viktiga!

KramP

Lämna din egen kommentar

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser
Behind the Scenes

Första eventet på länge!

Yes, första eventet på länge! Men alltså, man saknar det. Gör inte ni det? Från att verkligen behöva välja vilka man ska på, tills det blev helt tomt i eventkalendern. Tråkiga tider på många sätt. I morse var vi på ett event som MIJ höll i. Föreläsaren Ricki Petrini från Mediakompaniet pratade Brand Remix. Så bra och Ricki hade en riktigt snygg presentation om ämnet. Det gör halva föreläsningen, inte sant? Hon pratade om att omvärdera den klassiska marknadsmixen och ge den en modern tvist. Mycket intressant! Läs hennes blogg på Resumé.

På torsdag är det poddinspelning igen, så kul! Vår plan med Wouspodden – livets resa är att intervjua olika intressanta personer. Det kan vara allt från en grundare till ett kvinnligt varumärke, en influencer, ett dagsaktuellt ämne, artist eller en kvinnlig förebild etc. Denna vecka intervjuar vi Lojsan, Lovisa Wallin som har byggt sitt varumärke i sociala medier.

Har ni önskemål på någon person ni vill ska gästa Wouspodden? Då får ni gärna mejla till oss på info@wous.se eller kommentera nedan.

Ha en fin dag!

KramP

Lämna din egen kommentar

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser
Behind the Scenes

Fredag, klackar och nytt poddavsnitt!

Galet vad en vecka går snabbt, fredag igen och skön fredagsfeeling på kontoret börja komma. Vi som skulle gå hem efter lunchen och ta de sista timmarna hemma sitter fortfarande kvar 🙂 Efter en intensiv vecka så ska jag bara ta det lugnt ikväll. Tända en brasa och bara vara!

Ni som är på gång till AW, så tipsar jag gärna om vår trendspaning som ligger ute om hur du kombinerar med klackar. Passar väl bra en sån här fredag. Själv älskar jag klackar och har alldeles för många.

Idag släppte vi avsnittet med Åsa Ingrosso i Wouspodden. Vi fick en mysig stund med mycket skratt och hon har en hel del på gång kan jag säga. 🙂 Just nu är hon och Emilio i Sverige och startar upp deras fjärde La Perla och ska även lansera deras livsstils/kokbok. Åsa berättar också om hennes framtidsdrömmar.

Ha en skön helg!

KramP

Lämna din egen kommentar

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser
Behind the Scenes

Ny vecka och nytt samarbete!

Visst är det speciellt med måndagar, lite dubbla känslor. Är det bara jag som tycker helgerna går så snabbt jämt, troligtvis inte 🙂 Men för mig är varje måndag en ny start med planering för veckan och det ger mig så mycket energi. Skön känsla!

Förra veckan var vi och träffade Charlie Eriksson som är grundaren till Aldrig Ensam, en organistion för psykisk ohälsa. Vi åt en trevlig lunch i Göteborg och han berättade sin egen historia om att bli drabbad av psykisk ohälsa, men vågade då inte berätta det för någon. Efter sitt sista självmordsförsök och efter vårdats i respirator var det slut att leva i hemlighet. Det var här som organisationen, Aldrig Ensam tog form utan att Charlie förstod det. Han började då att skriva av sig på Facebook, där många började följa honom. Efter det har det blivit många föreläsningar och även en egen bok.

Wous och Aldrig Ensam har inlett ett samarbete, vilket vi är mycket glada över. Charlie kommer bland annat var med i Wouspodden och berätta mer om det så viktiga ämnet. Vi säger, välkommen till Wous!

Ta hand om er!

KramP

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

Veckans wow!

Vilka dagar veckan har bjudit på, så gott väder! Bara att njuta, men idag åkte utemöblerna in och då är sommaren slut för mig. Blandade känslor, så långt till nästa men ändå en mysig höst som börjar. Älskar att tända ljus och mysa ner mig i tv soffan just nu.

Veckan har börjat bra, vi har fått en sån bra respons på sajten och är hur glada som helst. Både företag för vår e-handel, annonsörer, läsare och mediebyråer ger oss en galen fin feedback. Wow, vi är så tacksamma men vi vill att ni alla ska tycka till. Vad tycker ni om Wous? Fattas det något, så berätta gärna för oss.

Veckans wow är ju också Biancas och Nellys samarbete och lanseringen i måndags. Vi satt på kontoret och såg streamningen av deras intervju av Breakit. Galet vilken succé! Nellys hemsida kraschade efter en sekund. Vilken power denna tjej har som dessutom inspirerar så många andra tjejer att våga följa sin dröm.

Vi hörs!

KramP

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

Poddinspelning och nya samarbeten

Veckan som var innehöll en massa, högt som lågt, litet som stort. Veckan gick med rasande fart och det blev en hel del teamsmöten. Efter att ha haft dialoger med flera olika företag kan man känna att många vill träffas nu på riktigt, i fysiska möten. Många saknar det och det ju inte konstigt. Det är det man trivs med, att kunna träffa nya människor i olika sammanhang, inte sant? Vi gjorde bland annat klart ett välgörenhetssamarbete med Aldrig Ensam. En organisation som hjälper personer med psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig. Charlie Eriksson startade 2013 och är en stor förebild. Gå gärna in på aldrigensam.com och läs mer.

Jag och Matilda har även träffat fina och härliga Åsa Ingrosso för en intervju till Wouspodden. Hon är nu i Sverige för att göra klar sin kokbok och för att öppna deras fjärde La Perla restaurang i Stockholm. Det och mycket annat kan du höra i poddavsnittet som kommer inom kort.

Dessutom så var en av hennes tre småkillar med. Hur söt?!

Ha en fin vecka!

KramP

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

Måndagsvibes

Solen strålade i morse och nu känns det som hösten är på ingång. Kallt som attan, brrr!

Idag går vi in i en ny fas nu när Wous är lanserad. En aning lugnare tempo och saker att ta tag i som har legat lite åt sidan blir dagens agenda.

Om ni har ett företag så tar gärna hjälp av Almi med rådgivning och annat som stärker ditt företag. Förra veckan fick vi en check av Almi som vi har ansökt om sen tidigare. Hur glada blev vi!? Man kan söka checkar till olika syften för sin verksamhet.

Jag som företagare kommer även diskutera utveckling av Wous och annat fram över med min kontakt, så värt! Jag är oftast på språng och då är det så bra att kunna en gång i månaden slå sig ner i en stol och diskutera med en annan person och med bara full fokus på Wous som företag.

Trevlig kväll!

KramP

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

WE ARE LIVE!!

Som vi har längtat! Äntligen går vi online och så mycket känslor!

Mycket arbete ända in i slutet och här sitter Matilda och finlirar in i det sista. Glada, förväntansfulla, men wow, vilket arbete det har varit med långa dagar. Mitt tighta team har gjort ett galet bra arbete, så grymt stolt över dom!

Nu går vi in i en ny fas och ser fram mot en härlig höst med många nya samarbeten!

Let’s take some Bubbles!

Kram P

Don’t tell people your dream, do it and show them!

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

Uppe i ottan och en rad nya saker

Morgonen började tidigt idag och det är många olika saker som ska sättas. Lanseringskonceptet och medieplanen ska bli helt klar, webbyrån har frågor och vi till dom.

Har inte hunnit träffat Wous revisionsbyrå än, det måste jag avsätta tid för. Jag måste göra klart våra CSR projekt, superviktigt för mig och för Wous. Nu sista veckan innan lansering måste jag sätta en skarp tidsplan, timme för timme. Där kom visst mitt kontrollbehov fram igen…  Alla avtal med nya samarbeten måste signas och gå igenom, men så kul!

Nu är jag och Matilda på väg till Stockholm och ska träffa Tin-Tin af Burén på ESNY, ni vet mäklarbyrån Eklund Stockholm New York. Det gick till och med en programserie om ESNY för några år sedan som jag följde slaviskt. Man fick följa mäklarna och deras vardag. Kommer ni ihåg? Jag gillar verkligen deras approach och sättet de arbetar. Det var nästan att jag ville sadla om då när programmet gick och gått in i den branschen:)

Idag ska vi intervjua Tin-Tin, en av stjärnmäklarna i Stockholm! Lika trevlig som jag trodde och hon var som dessutom fått en liten bebis, så mysigt. Mer om vår träff kan ni läsa här.

Jag bestämde mig tidigt att jag ska göra saker på Wous som jag inte har gjort innan. Försäljning och marknadsstrategier sitter i mitt DNA nu efter många år och det ska jag arbeta bara strategiskt med, inte i produktion. Spela in podcast och intervjua är något jag tycker är roligt och kommer vara en av mina områden. Alltid spännande och intressant att träffa nya människor.

KramP

Lämna din egen kommentar
Behind the Scenes

Wouspodden

Nu börjar mycket hamna på plats på webben och jag och tjejerna på kontoret jobbar på kan jag säga! De gör ett otroligt jobb och jag är så stolt över dom!

Idag skulle vår profilbild till podd bli till och jag skulle fotograferas. Namnet på podden blir Wouspodden – Livets resa.

Vi testade att ta bilder på en mysig gågata, där jag skulle sitta med resväskor som skulle associera med livets resa. Men nej, bilden blev inte rätt men jag visar den här ändå.

Så det blev fotografering inne i studion, som många andra har….  Men ja, den blev bättre. Check på det i alla fall!

Vilket väder vi har, jag hoppas ni som börjat arbeta njuter på kvällarna. Det gör jag och sitter envist ute tills det är svart på himlen.

KramP

Lämna din egen kommentar
Visar 1-11 av 22 inlägg