Wous News / Hållbarhet

Sy – 10 nya modeplagg av designer Ann Ringstrand

Designern Anna Ringstrand släpper en sybok som andas mode. DIY-boken innehåller 10 nyckelplagg för din garderob - som du syr helt själv.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Ann Ringstrand är medgrundare av modemärket HOPE och egna märket Ann Ringstrand samt ligger bakom många svenskars favoritplagg. Nu släpper hon boken SY – 10 nya modeplagg av designer Ann Ringstrand med tio mönster på kläder att sy själv. Det är en unik kollektion med nyckelplagg för din garderob – alltifrån skjorta och klänning till byxor, jacka och kavaj. 

I boken delar Ann med sig av proffsiga tips om hur du syr plaggen och väljer tyger och detaljer. Du får även inspiration för återanvändning av kläder som du redan har i garderoben och tips på hur du kan laga eller sy om dem. Designen på plaggen är inspirerad av funktion, unisex, skrädderi och praktisk basgarderob. 

– Boken är en modern sybok som förenar hobbyhantverket med en modedesigners perspektiv och professionella tips, säger Ann Ringstrand.

Detta är en inspirerande bok för alla som älskar att sy, brinner för hållbarhet eller gillar en vacker designbok formgiven av proffs från modebranschen. Boken innehåller även en snygg och praktisk mönsterficka med mönsterark i 100 procent. 

Boken släpps den 20 oktober på annringstrand.com och går redan nu att förbeställa på Adlibris.