Wous News / Inredning

Bädda med mysiga lakan i vinter

Under våra liv spenderar vi ungefär 27 år av tiden till att sova. Vi spenderar ännu mer tid än så till att vara i sovrummet och speciellt under den kalla mörka tid som väntar. Vi på Wous har därför tipsat om sköna och härliga bäddset att bädda med för att få en trivsam miljö under höstens och vinterns många kalla och mörka kvällar.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Vilken känsla vill du ha varje morgon när du vaknar och varje kväll när du går och lägger dig? Troligtvis en mysig och ombonad känsla. Gör både sovrummet och dig själv en tjänst genom att bädda sängen med sköna och fina lakan. Det skapar den där mysiga känslan som gör att du aldrig vill lämna sängen. 

Vi har många fina bäddset i både 2-delat och 3-delat. Oavsett om du föredrar dova och diskreta färger eller mönstrade varianter i bomull, ekologiskt bomull, satin, lyxigt linne eller percale så finner du dem hos oss på Wous. Med olika mönster och färger är det lätt att matcha väggfärg, gardiner, sänggavel och annat som sätter stilen i just ditt sovrum.

Gråskala

ALVA påslakanset 2 delar Grå // AMANDA påslakanset 2 delar Grå // DOUBLE påslakanset 3 delar Mörkgrå

Brända färger

FILIPPA påslakanset 3 delar Rosa // DOUBLE påslakanset 3 delar Rostbrun // LINJE påslakanset 3 delar Mandelbrun

För att få till en lugn och varm känsla i sovrummet är det viktigt att färgskalan i rummet går ton i ton. Prydnadskuddar, mattor, plädar, sänggavel och lampor är endast fem av många saker som är viktiga för att skapa den lugna helhetskänslan du vill åt. Börja med att hitta saker som stämmer överens med ditt färgval. Använd dig sedan av kuddar med olika storlekar och strukturer, en dekorativ pläd vid fotänden, gröna växter och en dekorativ lampa med skönt ljus på nattduksbordet. 

Böljande blå

SANNA påslakanset 2 delar Mörkblå // NATTKVIST påslakanset 2 delar Blå // AMANDA påslakanset 3 delar Marinblå

Beige i olika nyanser

CIRELLA påslakanset 2 delar Beige // DJULIA påslakanset 2 delar Beige // IVY påslakanset 2 delar Beige

Just nu bäddar vi gärna i mustiga naturnära toner av beige och vitt, ockra samt djupt indigoblått. Även gråskalan och brända färger är en stor trend att bädda med. Vi ser stilrena ränder, rutor och vackra penslade prickar. Varmt och lekfullt.

Lyxvitt likt hotell

JASMINE påslakanset 3 delar – ekologisk Vit // NATTKVIST påslakanset 3 delar Vit // THOUSAND påslakanset 2 delar Vit

Mönster och färgklick

BOUQET påslakanset 3 delar Svart // FLORI påslakanset 3 delar Multi // HENNY påslakanset 3 delar Grön

Din sängkläder och din komfort är lika personliga som dina drömmar. Och som sagt så tillbringar vi en tredjedel av livet i sängen, så det är helt klart värt att investera i lyxigt mjuka sängkläder som håller dig varm om nätterna. Se hela vårt utbud av sängkläder här.