Wous News / Inredning

Detaljer som gör köket hemtrevligt

Många vill ha ett cleant kök utan att något står framme, men det är de små detaljerna som tar fram din personliga inredningsstil. Vi listar enkla tips på hur ditt kök får en personlig touch!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

För att skapa ett hemtrevligt kök är detaljer viktigt. Det gör så stor skillnad i ett kök. Valet av allt från strömbrytare, knoppar, kuddar och ljusstakar gör mycket för helheten. Det behöver inte vara dyrt för att ta fram din personliga inredningsstil, utan det är de små detaljerna som gör helheten. Vi har, med hjälp av inredningstips och bilder från Instagramkontot oavsett_kvadrat, listat enkla tips på hur ditt kök får en personlig touch.

Små detaljer

Det är de små detaljerna som gör helheten. Att sätta fram ett saltkar på bordet blir en lika snygg som funktionell detalj på bordet. Att matcha med en kapsylöppnare i samma serie och en minigryta från Le Creuset tar fram inredningsstilen i detaljer, och är ett perfekt blickfång på middagsbordet.

Gröna växter

Gröna växer! Att jobba med gröna växter på ett eller annat sätt skapar en levande känsla i köket. Satsa på en stor vas med massor av gröna växter, eucalyptus är ett tips! Vill du istället vara sparsam med det gröna kan du plantera en liten växt i en mugg. Så minimalistiskt och fint.

Duka upp

Att duka upp bordet, eller låta lite tallrikar stå trots att det inte används är en detalj som gör köket hemtrevligt. En salladsskål med salladsbestick, eller stapla några skålar på varandra är ett bra exempel på hur du kan göra. Ett annat tips är att duka upp en full dukning, som att du ska ha gäster.

Stringhylla

Stringhylla – say no more! En stringhylla passar utmärkt i vilket rum som helst. I köket kan du använda den som en hylla för detaljer och dekoration, eller som öppna hyllplan och förvara koppar och skålar. Eller varför inte göra det till en vinhylla? Här här två stycken String Pocket Hylla där det är lekt med hyllplanen och gjort en längre variant. Så otroligt snyggt tycker vi!

Samtliga bilder lånade från Oavsett_kvadrat@instagram