Wous News / Inredning

Digitala visningar blir allt vanligare

Det har blivit allt vanligare med digitala visningar sedan Covid-19 bröt ut i början av året. Någon som tagit det här med digitala visningar till en ny nivå är mäklarbyrån Alexander White.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mäklarbyrån Alexander White har alltid stuckit ut vad gäller innovativ marknadsföring. Från att vara bland de första som arbetade med Instagram och spännande lägenhetsevent till att börja erövra influencervärlden.

”Vi vill göra vårt yttersta för att hitta alternativa tillvägagångssätt som både optimerar våra säljares möjligheter till optimalt slutpris och sådant som lyfter vårt varumärke som den nytänkande mäklarbyrån vi är. Vår nyfikenhet ska såväl fungera som ett medel för vår interna drivkraft som till ren nytta för våra kunder”, säger Carola Russmark, VD, i ett pressmeddelande.

Video från Instagram @alexanderwhitesthlm

Under pandemin har de tagit digitala visningar till en ny nivå och gjorde ett samarbete med en av Sveriges största influencer Angelica Blick i samband med att hon skulle sälja sin sekelskiftstrea via Alexander White. 

”Jag har personligen aldrig tyckt om att jobba enligt fasta normer vilket mäklarbranschen tyvärr är ganska duktiga på. Oavsett vilken produkt du ska sälja så vill du paketera den snyggt och annorlunda för att skapa nyfikenhet – varför ska det vara annat med fastigheter?” säger Lisa Ode, ansvarig mäklare för samarbetet, i ett pressmeddelande.

Resultatet blev ett samarbete med ett produktionsbolag där en kortfilm på 35 sekunder skapades. Filmen ska spegla en möjlig vardag i lägenheten där alla rum finns representerade tillsammans med vackra detaljer som lyftes fram för ett helhetsperspektiv. Förhoppningen med filmen var att skapa ett intresse men också någonting annorlunda i mäklarsammanhang.

Vi på Wous tycker det var otroligt roligt och innovativt sätt att sälja en bostad på. Har man inte möjlighet att boka en privatvisning är digitala visningar ett bra sätt att jobba på, och att då få en helhetskänsla av hur det är att ha en vardag i en specifik bostad genom en kortfilm är suveränt. Mer sådant, tycker vi!