Wous News / Inredning

Höstens golvtrender – skandinaviskt med japanska inslag

Trägolv ligger i de flesta svenska hem och har så gjort under århundranden tillbaka. Att golv i trä är tidlöst och aldrig har försvunnit visar på materialets fullkomlighet som naturligt vackert och hållbart. Låt trägolvet bli utgångspunkten för inredningsstilen hemma

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Kärleken till naturmaterial och lugn estetik präglar nästa års golvtrender. Vi vill omge oss med färre, utvalda saker som är hållbara över tid, och där är de ljusa, eleganta ekplanksgolven ett perfekt exempel. De mönstrade trägolven i retro-stil efterfrågas allt mer. Hållbarhet är inte längre en trend utan en självklarhet.

Fiskbensmönstret är den största golvtrenden 2021

Tarketts SEGNO kan läggas på ett stort antal olika sätt för att komponera både traditionella mönster och nya unika uttryck. Exempel på detta är den klassiska fiskbensmönstrade parketten, som i Segno är uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor och finns i flera olika färger.

Nordiska ljusa golv är lika aktuella

De ljusa golven med en känsla av nordisk design är lika aktuella 2021 som de har varit under de senaste åren. Golv med en vacker och behaglig ton som fungerar utmärkt tillsammans med inredning i naturmaterial och som är självklara att addera till naturens egen färgpalett. Ljusa golv ger en möjlighet att skapa rymd i rummet och öppnar för ett luftigt och stilrent intryck.

Karaktär i golven

Träets mörka brunkärna i kombination med den ljusa ytveden skapar ett golv med stor karaktär. Från Kährs finns bland annat kollektionerna Nordic Naturals och Sand som är med kvistar och bostat trä.

Skandinaviskt och japanska inslag

Det finns flera likheter mellan den skandinaviska och japanska inredningsfilosofin, inte minst kärleken till naturmaterial och känslan av anspråkslöshet. Vi vill omge oss med färre, utvalda saker som är hållbara över tid. är dags för dig att välja nytt golv är det viktigt att tänka på vilket golv som passar dig och din livsstil. Hur ser ditt hem ut?