Wous News / Inredning

Höstinredningen som skapar känsla

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Ny säsong innebär nya spännande trender och inspiration. Men vilka inredningsdetaljer väljer vi nu att inreda hösten med? Det finns några trender vi tycker att du ska ha koll på.

Mer rotting och fåtöljer

Visst är det så att rotting håller i sig och växer i höst och kommer finnas på det mesta i vår inredning. Allt från lampskärm, skåp till fåtölj. Lägg gärna in det i en kaxig fåtölj som blir en tydlig detalj i rummet. Möbler i olika träslag, från ljust till riktigt mörkt blir färgskalan.

Ljusen är favoriterna

När hösten kommer skapas mysfaktorn självklart med ljus och alla med alla olika ljusenheter. Höstens ljuslykta innebär mer rubustigare och får gärna ta plats på bordet eller sideboardet.

Mattan, rummets statement

Visst får vi ett sug av att boa in oss när temperaturen sjunker, vi vill få in och skapa myskänslan. Med en större och ny matta i ett rum höjer hela hemmet. Mattan är ett statement mitt på golvet och finns en rad olika varianter. Höstens trender är mer ljusa nyanser, stora, gärna med struktur med blandning av tjocklek, dvs tunt och tjockt binds ihop i samma matta.

Textil som skapar en attityd

Lättast att förnya sitt hem är med textiler, gardiner, kuddar och plädar och i höst gärna med attityd i material och design. Material kommer främst vara i bomull, men sammet håller sig kvar liksom linne. Färgskalan är främst brun, mörk till ljusare beige.

Kulör till mer ljusa väggar

De jordnära nyanser kommer fortsätt att dominera väggarna, men ett par kulörer vi kommer se mer av i höst är blå, lavendel och gult i varma svaga toner. Färgen som en del kanske har väntat på och som kommer växa sig starkare under hela säsongen är den vita färgen i n svaga nyanser med varma och kalla inslag.