Wous News / Inredning

Inspireras av dörrkransar i höst

Välkomna dina gäster med en vacker dörrkrans från din egen trädgård. Färgklick, inslag av grönt eller tidlösa kransar av kottar och nötter? Wous bjuder på härlig inspiration till en extra fin dörrkrans i höst.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Att dörrkransar bara hör ihop med vintern tycker inte vi stämmer. Varför inte utnyttja höstens färgstarka natur och binda din egen krans med naturens material. Lämpligt material är frukt/bär, blommor, grenar och nötter. Är materialet dessutom torkat kan kransen återuppstå från år till år. Din personliga smak ger kransen ett unikt utseende. Här får du inspiration till din alldeles egen dörrkrans. 

Fyllig krans med inslag av grönt

Granbarr, eucalyptus och lingonris är tre materialval som skapar en lyxig och stilfull krans.

Yvig halvkrans

Att bara binda material på ena halvan av kransen skapar en modern känsla.

Kransar med en färgklick

Vill du inte ut i naturen och samla material går det minst lika bra att springa iväg till affären och köpa, om du inte har fina blommor i din trädgård såklart. Färgstarka blommor som tulpaner kan lysa upp dörren i höstmörkret. Perfekt för dig som vill ha en extra festlig detalj till helgen.

Halvkrans med stålstommar

Vill man ha en mindre och mer clean dörrkrans kan man välja en stålstomme och binda materialet på ena halvan.

Frukt och bärkrans

Att gå utanför boxen och addera olika typer av frukter och bär i din krans är ett big yes! 

Tidlös dörrkrans med kottar och nötter

Att använda sig av kottar och nötter är ett tips till dig som vill spara din krans år efter år. Ett tips är att behålla stommen men byt ut detaljer från år till år, till exempelvis hänga dit en rosett.

Samtliga bilder är från Pinterest