Wous News / Inredning

Möblerna som får dig att aldrig vilja lämna hemmet

Mer tid kommer att spenderas i hemmet och därför är det viktigt med sköna och snygga möbler. Vi har hittat de perfekta utemöblerna för säsongen 2021.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Våren är påväg och vi blickar framåt mot ljusare tider. Vårkollektionerna börjar komma både hos modehusen och på inredningsfronten och vi har hittat de perfekta utomhusmöblerna för säsongen 2021. 

Tribù är ett internationellt hyllat varumärke som designar lyxiga utemöbler i över 70 länder. Deras kollektion för 2021 handlar om komfort. Efter allt som 2020 gav med sig tillbringar människor allt mer tid hemma och därför har det blivit otroligt viktigt med sköna möbler. När vi kommer spendera mer tid på vår altan eller trädgård passar deras utemöbler på den bästa platsen i huset.

Nodi soffan möter verkligen det kriteriet. Den modulära soffan bibehåller sin naturliga form även efter upprepade kompressioner och återfår snabbt sin luftiga volym. Nodi är en extremt bekväm soffan och arkitektonisk tilltalande tack vare den den öppna vävningen på sidan.  

Även kollektionen Senja bjuder in till att koppla av i en samling som gifter sig med komfort och mångsidighet. Fåtöljen kombinerar en lätt design med mjukt, kroppsformat stöd. En fullträff helt enkelt!

Att dessa kollektioner får dig att aldrig vilja lämna hemmet igen håller vi med om. De är inte bara snygga, utan de ser otroliga sköna ut. Här kan man ta en eftermiddags kopp och läsa en bok i skuggan när värmen börjar komma. Vi längtar, gör ni?

Samtliga bilder lånade av Tribù