Wous News / Inredning

6 inredningsbloggar att inspireras av

Inspireras av inredningsbloggar och inredningskonton på Instagram till ditt nästa projekt, eller som tidsfördriv om du så vill. Vi listar 6 inredningsbloggar med tips och inspiration!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Det finns otroligt många inredningsbloggar att inspireras av. En perfekt aktivitet att scrolla runt bland bloggarna och samla inspiration till ditt nästa projekt, eller om du bara tycker det är roligt att se hur andra inreder. Du kan även få tips på de senaste trenderna, DIY-projekt eller en drös med härliga bilder. Vi listar 6 inredningsbloggar med tips till hemmet.

Emma Melin

Emmamelin drivs av, ja, Emma Melin. Emma bor i ett hus på 135 kvm och det är mycket bilder från olika vinklar på både hennes blogg och Instagram. Emma arbetade tidigare som inredningsstylist men efter hon fick barn jobbar hon nu endast med sociala medier. Hon värvar modern och stilren inredning med mycket outfitbilder och inspiration. En otroligt feel-good blogg helt enkelt.

34kvadrat

34kvadrat drivs av Emelie Ekman. Hon har toppat listorna som en av Sveriges bästa inredningsbloggar 2017, 2018 och 2019. 34 kvadrat vill inspirera alla till att skapa ett hem där de trivs, oavsett budget eller hur stort man bor. Emelie inspireras mycket av bostadsannonser, så ett och annat drömhem från Hemnet dyker upp i flödet ibland.

Trendenser

Trendenser drivs av Frida Ramstedt. Hennes blogg är en av nordens största inredningsbloggar. Frida har även skrivit boken Handbok i inredning och styling som blivit en bästsäljare. På bloggen skriver Frida om allt som rör inredning och hennes djupa kunskap kring ämnet är imponerande. På ett enkelt, pedagogiskt och samtidigt väldigt inspirerande sätt förklarar Frida trender, DIY-projekt och hållbarhet inom inredning. Letar du efter konsekvent visuell inspiration kommer du inte bli besviken!

Studioelwa

Studioelwa drivs av 36-åriga frilansande inredningsstylisten Elin Wallin. Hon är vinnare i årets inredningsblogg av Rum21 Awards. Elin brinner lite extra för färg, återbruk och DIY. Hennes blogg är en förlängning av Instagram där det blir mycket beskrivningar om hur man gör saker, DIY-projekt, före- och efter bilder.

Add Simplicity

Addsimplicity drivs av Jannice Wistrand är nordens största blogg inom feng shui och vann årets inredningsblogg 2017. Hon bjuder dagligen på tips om inredning och hur du skapar ett hållbart och harmoniskt boende. På bloggen hittar du även massor av inredningstips som bygger på den asiatiska läran, och grundtanken är att vi påverkas av allt vi har runt omkring oss.

Daniella Witte

Daniellawitte drivs av Daniella Witte som bloggat sedan 2009. Hon bjuder på inspiration och inredningstips som är lätta att ta till sig. Hennes stil är personlig och inspirerad av naturen, och syns som en röd tråd på alla bilder hon delar med sig av. Daniella driver en av Sveriges mest lästa inredningsbloggar. Hon har en stor passion för inredning och vackra miljöer, och det är i naturen och möten i vardagen som hon hittar mest inspiration.