Wous News / Inredning

Utemöbler till sommaren 2021

Efter den senaste veckan fylld av vårkänslor så kliar det ordentligt i fingrarna att dra fram utemöblerna. Scrolla ner för att se Wous favoriter att inreda uteplatsen med i sommar!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Doften av nygrillat med solen stekande i ansiktet, barnen lekandes på trädgården med skålande vänner i bakgrunden som hungrar efter maten, eller eftermiddags-tuppluren på balkongen ostört, efter några sidor från en bra bok med isglassen nära till hands. Vi är snart där! Vi på Wous tipsar om snygga favoriter till uteplatsen!

Möbelgrupp

För den som har plats så är möbelgruppen med soffa och fåtölj ett perfekt alternativ för att ha plats med både vänner och familj! Gärna i ljusa färger med trädetaljer till sommaren 2021. Rotting-möbeln med ljusa dynor till är ett säkert kort. Släng till växter, snygga krukor och ljusstakar. Möjligtvis ett parasoll som matchar möblerna, vilket är både funktionellt och bidrar till en lyxiga sommarkänsla.

Länk till soffan kommer här.

Solstolen

Solstolen får oss att längta utomlands men låter oss också skapa lite av den känslan i hemmet, på trädgården, uteplatsen eller balkongen. Puffa med snygga kuddar och plädar och koppla av för dig själv en stund i solen. Skapa lite egentid och ta med en god svalkande dryck i ena handen med din favoritbok i den andra.

Länk till solstolen har du här.

Länk till solstol nummer två här.

Bord

Snygga tåliga bord är ett måste till uteplatsen. Gärna i både naturfärg eller naturmaterial. Betongen är både populär, snygg och slitstark. Vi på Wous tipsar om våra två favoriter:

Länk till bordet hittar ni här.

Länk till det runda bordet.

För dig som ska inreda balkongen tipsar vi om två smarta lösningar. Två stilrena bord som är perfekt för den lilla balkongen.

Länk till det första bordet hittar du här och det andra lilla bordet kommer här.
Vill du få mer inspiration av alla Wous utemöbler trycker du dig vidare till vår e-handel.

Trevlig helg och passa på att njut av vårvädret!