Wous News / Karriär

Nya realityserien – Svenska Powerkvinnor

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Från stressigt småbarnsstök till glammiga galapremiärer, från kaosartade husbyggen till avgörande affärsbeslut och från stojiga parmiddagar till strikta styrelsemöten. 

Tisdagen 7 september kl 21.00 har den nya realityserien Svenska Powerkvinnor premiär på Viaplay, Viafree och TV3, där vi får följa fem kända kvinnor – Camilla LäckbergKristina ”Keyyo” PetrushinaLaila BaggeAntonija Mandir och Mouna ”Doktor Mouna” Esmaeilzadeh – i deras privatliv och yrkesliv.

– Tittarna kommer att få se allt och lite till av min oftast väldigt hektiska vardag, från frukostkaos till jobbmöten och husplanering. Jag har ju inte visat så mycket av mitt och Simons nya hem Villa Lumos tidigare men i det här programmet är dörrarna vidöppna! Så här privat har jag nog aldrig varit i tv, säger deckardrottningen Camilla Läckberg.

I serien medverkar även programledaren och komikern ”Keyyo” som bland annat axlar helt nya jobbprojekt och tampas med prestationsångest. Läkaren och hjärnforskaren “Doktor Mouna” jonglerar styrelsemöten, helikopterflygningar och moderering av konferenser. Youtubern och influencern Antonija Mandir är nykär i pojkvännen Oliver Hunt och jobbar på för fullt med sitt egna bolag. Och tv- och radiostjärnan Laila Bagge roddar livspusslet som tvåbarnsmamma och egenföretagare tillsammans med fästmannen Korosh Kananian.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila Bagge.