Wous News / Karriär

Vd:n om 2020

Så är det här året till ända. 2020 - vilket år. Normalt brukar jag ha många härliga minnen att tänka tillbaka till på det gångna året, men just nu hamnar tankarna bara till pandemin. Den har tagit sig en alldeles för stor plats och uppmärksamhet och skapat stora och tråkiga konsekvenser.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mina ”Årets hjältar” är personalen inom sjukvården som har arbetat så hårt med alla Covid-19 sjuka patienter. Stor eloge till er! Mina tankar går även till alla som har förlorat en anhörig pga. pandemin. All styrka till er.

2020 var också året som Wous skapades och lanserades, med ett intensivt arbete genom att skapa rätt content och utseende. Det har vi lyckats bra med. Jag är stolt över det arbete vi hittills har gjort med Wous. Det här är bara början, jag vill utveckla Wous till så mycket mer. Förutom att ha ett mixat innehåll av olika intressen och ämnen att inspireras av och uppdatera sig med, arbetar vi med olika projekt inom välgörenhet, hållbarhet och näringslivet. Det ska vi fortsätta med. Nya utmaningar och intressant utveckling väntar på Wous nästa år.

Jag vill passa på att lyfta teamet på Wous som har gjort det här till verklighet. Stort, stort tack för er arbetsinsats! 

Nu ser jag fram emot en skön ledighet med avkoppling med mina närmsta under jul och nyår, där lugnet får infinna sig en stund. En stund att reflektera över 2020 och en stund till att få ny energi till ett nytt år, 2021. 

För dig som har förlorat ditt arbete, skiljt er, kanske förlorat en familjemedlem eller har haft ett tråkigt år på grund av något helt annat, till er vill jag säga att det kommer bli bättre. Gör saker som du mår bra av, se fram mot vardagliga saker, umgås med dina nära och håll kvar vid dina mål.

2020 var inget bra år, men nu tar vi sats med en stor positivitet och siktet inställt att 2021 blir ett år vi vill minnas!

Jag vill önska alla läsare, kunder, samarbetspartners och annonsörer en god jul och ett gott nytt år!

// Pernilla Bertilsson

Om Pernilla

Familj: Man, tre barn, Robin, Melinda och Felisia och hunden Boss
Intresse: Att vara med familjen och vänner, träning, resa
Favoritplats: Maldiverna, Frankrike, Mallorca
Bästa minnet: När jag fick mina tre barn
Här kopplar du av: När jag ligger under en palm någonstans
Din dröm: Att jag och min familj är friska och att jag få ett långt lyckligt liv.