Wous News / Karriär

Vinnaren av Wous Awards 2020

Vinnaren av Årets kvinnliga förebild för 2020 i Wous Awards 2020 är utsedd. Läs om vinnaren och motiveringen här!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

År 2020 är över och det har varit ett omtumlande år för många. Mitt i allt mörker som 2020 gav med sig, så fick vi se många guldkorn lysa upp vardagen. Vi fick se fina prestationer på arbetsmarknaden som är värda att hyllas. Allt ifrån all sjukvårdspersonal som gjort ett fantastiskt jobb under hela året. Deras prestation är såklart värt att hyllas varje dag, året om.

I slutet på förra året startade vi igång nomineringen av Årets kvinnliga förebild för 2020 i Wous Awards. Vi fick in otroligt många fina nomineringar med hyllningar till alla sorters kvinnor. Så fint och härligt att se så stort engagemang. Bland alla nomineringar var det ett namn som återkom flertalet gånger och det var ingen mindre än….. Bianca Ingrosso!

Motiveringen till vinsten lyder:

“Bianca tog 2020 med storm! Allt ifrån succén med CAIA, din spontanitet i Talang, vinsten av Årets kvinnliga stjärnskott i region Stockholm och succésläppet med Nelly. Bianca har skapat ett snabbt och vägvinnande företag där såväl resultat som omsättning utvecklats i ett rasande tempo. Detta, i kombination med hennes ödmjukhet och generositet, gör att Bianca är utsedd till Årets kvinnliga förebild för 2020 på Wous.se.”

Tack för ert fina engagemang gällande nomineringarna. Alla kvinnor är givetvis värda att hyllas varje dag.