Wous News / Livsstil

Känn lugnet på Sankt Jörgen Park

Koppla bort och hitta lugnet på Göteborgs egen oas för energi och sinnesro. Njut av stunder av stillhet eller en omgång på padelbanan. Nu har du chans att vinna en övernattning på Sankt Jörgen Park för dig plus en.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

En plats som ger ny energi med total avkoppling – eller påkoppling. Hitta lugnet i spaavledningen med krossad is efter en het bastu, stunder av stillhet efter flödet genom poolen eller gungandet i Swaybädden. Ta en omgång på gymmet eller på padelbanan eller ett slag på golfbanan under säsongen, innan middag i en av de fyra smakrika restaurangerna. Vi pratar om Sankt Jörgen Park.

Sankt Jörgen Park är en unik resort i den meningen att de erbjuder en fantastisk bredd av upplevelser och produkter. En destination för upplevelser, rekreation, möten och aktiviteter, endast 15 minuter från Göteborg City. 

Hotellbranschen har drabbats hårt under pandemin och det har varit viktigt att ta till nya strategier för att överleva. 

– Vi har stärkt vår flexibilitet, gränsöverskridande samarbete internt och vår kompetens för att arbeta mer agilt och snabbfotat. Det är för att kunna parera ständigt nya riktlinjer och restriktioner. Nu kan vi bland annat erbjuda uteträningspass, onlineträning och webbstudio för digitala möten, säger Åsa Viken, marknadschef på Sankt Jörgen Park. 

Åsa ser ljust men medvetet på framtiden. Hon menar på att behovet av att mötas och skapa positiv kraft ur gemenskap och upplevelser kommer bli startare än någonsin när vi går ur pandemin. Redan nu erbjuder de aktiva konferenser med träning anpassad efter gruppens önskemål, vin- och dryckesprovning, golf och padelcamp.

– Vi har även precis börjat med resultatinriktade hudvårdsbehandlingar som microneedling och PRX. I april öppnar våning 4, ett exklusivt penthouse med 360 graders vy mot natur, golfbana och city. Här är en lyxig ”hemma hos” känsla med eget kök, eldstad och takterass. Det ser vi verkligen fram emot, säger Åsa.

Tävling – Vinn en weekend på Sankt Jörgen Park

I samarbete med Sankt Jörgen Park har vi nu en tävling där vi lottar ut en övernattning för två på Sankt Jörgen Park. Vinsten innefattar en övernattning med middag, inträde till spa samt frukost. Vem vill inte komma iväg från vardagen och bara må väl med någon man tycker om? Vem är din valetine? Klicka här för att vara med och tävla.

Samtliga bilder från Sankt Jörgen Park