Wous News / Livsstil

Wous årshoroskop – så blir ditt 2021!

Enligt årshoroskopet för 2021 ser det ut att bli ett händelserikt år på olika plan. Är du nyfiken på hur ditt 2021 kommer att se ut? Läs Wous årshoroskop här!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Är 2021 året du tar nästa steg i din karriär? Året du möter din stora kärlek? Året du sätter dig själv i fokus och jobbar på personlig utveckling? Eller året du rent av följer dina drömmar? Oavsett vad tror och hoppas vi på att år 2021 blir bättre än 2020. Vi listar ditt stjärntecken och hur 2021 ser ut för dig både allmänt, karriärmässigt och på kärleksfronten.

Väduren 21 mars – 20 april

Allmänt: Efter de senaste årens kriser och utmaningar kan du äntligen blicka fram mot ett bättre år. Under 2021 vill du själv ta kommando och styra ditt liv, din tid, din ekonomi och även din framtid. Du vill utvecklas och lära dig mer om dig själv och möta nya människor.

Karriär och ekonomi: Året startar med en ekonomisk boost för dig. Dina värderingar har förändrats och så även din syn på det du äger. Du vill styra över din ekonomi och inte låta din ekonomi styra dig. På många sätt blir det i alla fall inledningsvis ganska likt året som gått men med betydligt mindre osäkerhet. Din drivkraft hittar utrymme och när andra hänger med huvudena är det du som leder vägen och gör dagarna intressantare. 

Kärlek och relationer: Du har mest fokus på dig själv i år, men du har också ett fint år vad gäller kärlek. Kärleken är mest spännande under sommaren. Du har många toppar och en del dalar, man kan säga att året följer en rytm där bra familjeupplevelser följs av några veckor med innerligare kärleksliv. Familjemystopparna kommer i februari, april och augusti så räkna med heta veckor direkt därefter.

Oxen 21 april – 21 maj

Allmänt: Du har ett spännande år framför dig. Ett år när du verkligen har möjlighet att förändra dig själv men också din karriär. Där har du redan bra flyt men du vill ha förändring och gå nya vägar. Juni är en bra tid för nystart, så sätt nya spännande mål!

Ekonomi och karriär: Både under sommaren och i slutet av året har du ekonomiskt flyt. Det kan röra sig om löneförhöjning, investeringar och ekonomiska samarbeten. Du förändrar dina värderingar gällande trygghet och ekonomi under året: Ställ dig själv ärligt frågan vad trygghet är för dig. Tydliga mål och uppgifter du har full kontroll över själv är ditt hemliga vapen när det handlar om produktivitet och arbetsglädje. Att jobba hemifrån går strålande så länge du har tydliga gränser mellan jobb och privatliv. 

Kärlek och relationer: Mycket familjetid skapar utrymme för tid tillsammans med din partner. Extra vintermysigt blir det under hela mars och nästa relationslyft får du i maj då djupare band och känslor snabbt växer till sig. För dig som är singel är söker du under sommarmånaderna efter likasinnade. Då har du också möjlighet att möta någon på ett djupare plan – en soulmate. Under december får du uppleva en större intimitet i kärlek.

Tvillingen 22 maj – 21 juni

Allmänt: 2021 är ett härligt år när du vill vidga dina vyer på många sätt. Att studera och sätta sikte på din drömkarriär är ett bra val. Du är nyfiken på världen och vill utbilda dig, resa och förverkliga dina drömmar. Dela dina gåvor med din omgivning och utveckla dina talanger.

Ekonomi och karriär: Det är ett utvecklande år för dig och du värdesätter din frihet högre än pengarna du tjänar. Det är ett mellanår rent ekonomiskt, så se till att skapa en ekonomisk plattform så att du klarar dig, och satsa på att studera, resa och hitta kärleken! Längtar du efter det stabila och förutsägbara blir det här ett lysande år. Om du däremot ser fram mot utveckling eller har stora framtidsdrömmar är utbildning vägen att nå dit. 

Kärlek och relationer: Du har ett spännande år framför dig, både för din personliga utveckling, och med de människor du möter. Under andra halvan av året är kärleken i fokus. För dig med en partner väntar ett stabilt och trevligt kärleksår där mys och romantik står på agendan betydligt oftare än het passion. Singelåret är desto hetare om du är kreativ. Onlinemöten i kombination med aktiva träffar ger mest.  

Kräftan 22 juni – 22 juli

Allmänt: Under 2021 eftersträvar du större frihet. Du längtar efter att få möta – och kanske även arbeta med – grupper av människor. Att leda team tillsammans med likasinnade ger stor tillfredsställelse

Ekonomi och karriär: Du ser över din ekonomi och vill känna en större frihetskänsla. Fundera på om du vill släppa taget om något ekonomiskt åtagande, som du känner tar mer än det ger. Det är mycket troligt att du byter jobb under 2021. Ge utrymme till din kreativitet! Du har en konstnärssjäl och hittar vägar de flesta inte ser och just i år kommer det att ge ett karriärlyft eller åtminstone göra arbetet betydligt roligare. För dig med stora planer är det andra halvåret väldigt bra och det finns utrymme för både sidoinkomster och stora drömmar.

Kärlek och relationer: Sommaren är en underbar tid för dig, du vill resa och möta människor på olika platser, kanske även i andra länder om möjligheterna finns. För dig som letar partner är juni den hetaste månaden. En kärlek som verkligen berör dig på ett djupt plan, en soulmate.

Lejonet 23 juli – 23 augusti

Allmänt: Du har ett härligt och spännande år framför dig. Under 2021 ges ett förutsägbart och lugnt år på karriärsfronten och det skapas möjligheter till ny kärlek. Se till att du kan ta de möjligheter som kommer.

Ekonomi och karriär: Ett oväntat lätt men också ofta mördande förutsägbart och händelsefattigt arbetsår väntar. Yttre händelser är det som oftast skakar om och ändrar förutsättningarna och det är då du växer och trivs med jobbet. Du är på allvar ett sovande lejon tills det krisar och du blir den ledare och det föredöme du kan vara. 

Kärlek och relationer: Du har ett spännande kärleksår framför dig. Om du är singel, var beredd på att möta kärleken i sommar eller senare i höst. En stark känslostormande, härlig kärlek. Om du är i en härlig relation kan det bli tal om giftermål under hösten.

Jungfrun 24 augusti – 23 september

Allmänt: Nu är det dags för dig att se över ditt liv! Du arbetar väldigt hårt och du känner att du sitter fast i för många åtaganden. Du vill gå vidare, lära dig nya saker och få större frihet. Under året som kommer kan du längta efter att förändra ditt liv och även att flytta.

Ekonomi och karriär: Året som kommer är ett mellanår för dig rent ekonomiskt. Det blir vad du gör det till. Du kan vilja byta arbete och jobba med det du brinner för och då är årets första månader bäst. Efter det bromsar året in och du fastnar lätt i att få göra andra människors uppgifter ovanpå dina egna. Framhåll det du gör men undvik konflikter, ditt tålamod ger utdelning fram mot årsslutet. 

Kärlek och relationer: Du har ett underbart kärleksår att vänta, speciellt under sommarmånaderna och på senhösten. Du lyssnar mer på din intuition och möter nya människor i nya sammanhang, där kan också kärleken dyka upp. En redan befintlig relation djupnar och känns underbar.

Vågen 24 september – 23 oktober

Allmänt: Nu kan du blicka fram emot ett härligare år med förnyad energi. Du vill roa dig, resa och njuta av livet. Du är också intresserad av att studera och lära dig mer. Det som är extra gynnsamt är det som handlar om skrivande, publicerande, filosofi och att resa för att få nya insikter.

Ekonomi och karriärUnder årets första månader är det dina arbetskamrater som sätter dig på prov. De är ofta i behov av vägledning och det är dig folk vänder sig till när de har bekymmer vilket tar mycket tid. Dina egna mål når du ganska lätt och söker du nya utmaningar är september din bästa månad.

Kärlek och relationer: Året bjuder på fina möjligheter i kärlekslivet, framför allt under första kvartalet. Du kan få träffa en ny, underbar kärlek – eller få utvecklas tillsammans med en befintlig kärlek och komma varandra riktigt nära i en existerande relation.

Skorpionen 24 oktober – 22 november

Allmänt: Du längtar efter förändring. Du vill känna dig fri att skapa det liv du önskar. Du bryter upp från dem som begränsar din frihet och möter nya människor i nya sammanhang. Ditt hem är i fokus, en renovering eller flytt, kanske till en annan ort, blir aktuell under sommaren.

Ekonomi och karriärÅret bjuder på fina ekonomiska möjligheter. Det kan vara tillfällen att tjäna pengar, det kan vara nya idéer eller att du utvecklar några av dina talanger. Det är dock de sociala aspekterna av arbetslivet som står i centrum i år. Intriger, rykten, motsättningar och personkemi sätter tonen, inte arbetet i sig. Visserligen funkar du ganska bra i en sådan miljö men det kan bli lite väl mycket. Om du söker dig vidare har du bäst chanser till och med slutet av maj. 

Kärlek och relationer: Kärleken strålar mot dig under året, framför allt under sommaren, då du verkligen passar att leva livet, roa dig och resa. Men hela året är gynnsamt för kärlek och romantik.

Skytten 23 november – 21 december

Allmänt: Under det här året ska du ägna dig åt att drömma stort! Du förändras och så också ditt liv. Fundera på vilka värderingar och talanger du vill utveckla och hur du vill att ditt liv ska se ut. Det är ett perfekt år för dig att förverkliga dina drömmar.

Ekonomi och karriärDetta är ett mellanår för dig ekonomiskt, det ser tryggt och bra ut. Du har marginalerna på din sida i år och det ger dig utrymme att chansa, testa nytt och låta nyfikenheten få utrymme. De du lyfter fram i år växer och alla nya uppgifter löser du med glans. Du kan känna att du kört fast på arbetet, de utmaningar som finns där får dig att vilja söka dig vidare. Satsa på nya möjligheter under första kvartalet av året. 

Kärlek och relationer: Under våren och i början av sommaren infaller din kärlekstopp. Det är en tid då du vill satsa på kärleken. En redan existerande relation kan djupna och allt ni upplever tillsammans får kärleken att växa. Om du är singel har du stora möjligheter att möta en ny underbar kärlek. Det är umgänge, upplevelser och flirt som ger mest, inte partnerhittandet.

Stenbocken 22 december – 20 januari

Allmänt: Det senaste året har du satsat på dig själv och dina val i livet. Du har förändrats från den du tidigare var. Under året som kommer är det dina värderingar, dina talanger, och din ekonomi som kommer i fokus. I början av sommaren och senare i höst kommer du vilja få mer tid för dig, din avkoppling och din hälsa.

Ekonomi och karriär: 2021 ser väldigt bra ut för dig på ett ekonomiskt plan. Det är ett år fyllt av nya möjligheter. Du är en klippa och det är din förmåga att leverera stabilt över tid som är ditt starkaste kort. Du har bra koll på din kapacitet så ta gärna på dig nya uppgifter eller var ett stöd till kollegor. Det kommer en tyngre period under hösten då ditt tålamod blir avgörande, i övrigt ett mycket bra jobbår.

Kärlek och relationer: Året bjuder på fina möjligheter att möta nya människor, romanser kan dyka upp, plötsligt och oväntat, framför allt under våren och sommaren. En redan existerande relation flyter på fint i år.

Vattumannen 21 januari – 18 februari

Allmänt: I år är det Vattumannens år, den expansiva lyckoplaneten Jupiter befinner sig i ditt tecken stora delar av året. Du startar en ny tolvårscykel och du utvecklas på ett personligt plan. Din frihetslängtan är stark, bryt dig loss från det som håller dig tillbaka. Att flytta kan bli aktuellt.

Ekonomi och karriärUnder sommarmånaderna får du kreativa tankar om hur du kan förbättra ekonomi. Det här är ett väldigt socialt år för dig och din värme och ditt engagemang når fram både ansikte mot ansikte och via digitala kontakter. Ett nätverksår väntar då både lösningar på problem och nya öppningar står att finna hos de du berör och träffar via ditt arbete, lita på din intuition. 

Kärlek och relationer: Året bjuder på härliga månader av kreativitet, möjligheter och nöjen. Du längtar efter att möta nya människor och det finns gott om möjligheter att möta kärleken, under våren och sommaren eller hösten.

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Allmänt: Skapa mycket tid för dig själv. Du vill komma ikapp och finna inre harmoni. Ägna dig åt det som inspirerar dig och får dig att känna en större mening med livet. Utveckla dina konstnärliga sidor. Under sommaren är du mer extrovert och framåt.

Ekonomi och karriärDröm stort och ta nya initiativ, framför allt i sommar. Då kan du lyckas väldigt bra och även stärka din ekonomi. Under senare delen av hösten känner du att du vill ta nya steg i livet. Att dela framgångar och glädjas åt andras resultat ger extra mycket ett år som detta. Samarbete och laganda, vare sig den skapas på plats eller över avstånd, gör jobbet roligare och resultaten bättre. Erbjud hjälp, involvera andra i dina grejer och sök samarbeten när det alls går.

Kärlek och relationer: 2021 blir ett njutningsår för den kärlekstörstande. Det här är ett år att ta nya steg i relationer eller hitta partner för den ensamma. I början av sommaren får du viktiga insikter om det som rör hem och familj, då vet du hur du vill ha det i framtiden. Sommaren bjuder på kärlek!