Wous News / Mode

Inspireras av årets badmode

En ny badsäsong närmar sig med stormsteg och vi kan knappt vänta. Längtan efter varma sandstränder och svalkande dopp är total efter årets långa vinter. Äntligen slipper vi arbeta med lager för att motverka kyla, istället kan vi nu se fram emot färre och tunnare plagg.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

I kikaren för sommarens badmode kan vi se hur trenden sträcker sig mot mjukare toner och vi möts av en stor variation. Vi vill påstå att det finns badkläder för alla denna säsong, oavsett om du föredrar baddräkt eller bikini.

Badmode i jordnära nyanser

För dig som föredrar naturfärger i lite mildare nyanser kan vi rekommendera dessa plagg. Ett tips är att matcha din outfit med en badhandduk eller väska i samma ton.

Detaljer skapar känslan i årets badmode

En bikini med lite detaljer är allt du behöver i sommar. Oavsett om den är prydd med rosa volanger eller en fin knyt-rosett kan vi garantera att den kommer göra succé på stranden. Här står mjuka detaljer för en sann sommarkänsla. Tillsammans med en härlig stråhatt eller kjol är outfiten så gott som komplett.

Mönstrade favoriter

Djurmönster fortsätter att trenda även i år! En mönstrad variant kan sätta en lyxig prägel på din strandoutfit. Matcha gärna med något i enfärgat för att skapa en behaglig balans i din outfit.

Enfärgade guldkorn

Vi finner även mycket enfärgat i årets strandmode, både i svart och färgglatt. Färg är inte bara är snyggt utan får även din solbränna att poppa. Häng gärna på ett par örhängen för en mer exklusiv look.

Helst skulle vi vilja ha alltihop! Med en somrig beställning på väg kan väntan på soliga badstränder bli ännu pirrigare. Gör som oss och förbered din sommargarderob med färdiga strandoutfits från vår webbshop.