Wous News / Mode

Bootsen du vill bära i vinter

Något av det roligaste med den kallare årstiden är helt klart att införskaffa ett par boots att bära flera säsonger framöver. I år ser vi mycket knähöga och chunky boots. Vi tipsar om bootsen du vill bära!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Är du precis som vi redo att införskaffa dig ett par boots som både håller stilen och klarar av den låga temperaturen utan problem? Vi är redan inne i november och kylan blir allt mer påtaglig och att använda sneakers börjar bli för kallt. Så nu är det hög tid att börja tänka på vilka nödvändiga investeringar som garderoben behöver inför säsongen. Kanske kommer ett par nya boots högt upp på listan.

Är det ett par snygga och stilrena boots att bära till jobbet, eller de praktiska men ändå snygga vinterskorna som klarar både snö och slask du är ute efter? Vi har boots för alla tillfällen.

Bland årets kängor finns ett gäng stilsäkra varianter som mixar funktionalitet med hög modegrad. Det är mycket svarta chunky boots med tight skaft. Allt från väldigt höga modeller till snäppet kortare. En stilsäkert variant som passar både till jeansen, kostymbyxorna eller kjolen.

Moonboots och Uggs är en vattendelare, antingen så älskar man dem eller inte. Vi älskar dem! Ett par otroligt varma och tjocka boots som passar perfekt för dig som åker uppåt i landet i vinter. Håller värmen exakt hela dagen!

Vi ser en hel del knähöga stövlar i skinn och mocka som passar utmärkt till jobbet eller finmiddagen. De stora kängorna med platå och snörning är något som återigen trendar. En perfekt sko för dig som vill hålla stilen och samtidigt hålla värmen. Finns både som fodrade och icke fodrade.

Bilder från Pinterest