Wous News / Mode

By Malinas vårkollektion 2021

Varmare tider är på ingång och modehusens vårkollektioner står i fokus. By Malina satsade på en riktig sommaridyll i sin vårkampanj. Se bilderna och plaggen här!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

By Malina lanserar nu sin vårkollektion för 2021, Escape Stories. Plaggen i kollektionen är framtagna i hållbara material som naturliga fiber, återvunnen polyester och organisk bomull. Kollektionen innehåller drömmiga plagg för vårens och sommarens alla tillfällen så som romantiska blusar, mini- och maxiklänningar, kostymer och härligt badmode. Rosa, ljusare blått, grönt, vitt, beige och korall är nyanser som dominerar i kollektionen.

– Escape Stories-kollektionen är lämpad för alla tillfällen, var som helst du än behöver det. Perfekt passande för vardagskläder på kontoret eller klä upp sig till sena middagar, men även den perfekta semestergarderoben, skriver By Malina i ett pressmeddelande.

Kollektionen har tagit inspiration från landets egen natur och av kvinnor som lever livet och gör de som faller henne in. Att vara sitt eget naturliga element och vara fri.

Vi tycker verkligen att By Malina fått till en ursnygg vårkollektion, för att inte tala om kampanjbilderna. De får oss att verkligen längta till sommaren och bära flera av plaggen i kollektionen. Bra jobbat By Malina!