Wous News / Mode

Dunjackan är vinterns nyckelplagg

Kylan och snön närmar sig med stormsteg och självklart vill vi ta vintern med stil. Det är dags att plocka fram varma ytterplagg som håller dig både varm och trendig hela vägen fram till i vår.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Kylan är på väg att lägga sig som ett täcke över Sverige och det börjar bli hög tid att byta ut höstkappan mot en vinterjacka. Vinterjackan är det ultimata ytterplagget för vinterns kalla temperatur. Framförallt den vadlånga modellen som håller hela kroppen varm. 

Långa dunjackor har verkligen blivit en trend och toppar alla listor i vinter. Quiltade, puffiga eller raka modeller som alla slutar vid vaden ger både en varm och snygg look. Matcha med ett par boots, mössa och vantar och du är så redo för vinterns kalla dagar.

Kortare dunjackor i både matt och glansig finish och den klassiska teddyjackan i olika färger fortsätter att trenda även denna vinter. Släng på dig en tjockare tröja under för att hålla värmen hela dagen. 

ROCKANDBLUE Luyu dunjacka // NLY Trend Precious Puffer Jacket // Moves anima 1679 dunjacka

Wous har ett stort utbud av vinterjackor i alla former. Allt ifrån varma och sköna dunjackor i både lång och kort modell till mysiga teddyjackor i olika färger. Se hela vårt utbud av dunjackor här.

Samtliga bilder från Pinterest