Wous News / Mode

Enkla tips att klä upp en outfit

Att klä upp en enkel outfit är inte svårt. Addera en kavaj, ett par klackar och smycken och du är good to go! Vi på Wous tipsar om hur du gör dig redo för middagen med samma outfit som du bar på jobbet.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

För att vara snäll mot både din plånbok och miljön bör du köpa kläder som inte är renodlade för endast ett tillfälle. Festkläder och vardagskläder ska inte behöva vara olika plagg. Beroende på hur du matchar med andra plagg eller accessoarer så kan du ha en och samma outfit både på jobbet och på afterworken – med lite förändringar för att klä upp den såklart!

Ska du på afterwork efter jobbet och inte hinner hem emellan är det smart att klä sig i en outfit du enkelt kan klä upp. Vi visar två olika stylingar på hur du kan klä upp en outfit till middagen som du haft på jobbet hela dagen.

Styling nr 1 – till jobbet

Klä dig i basplagg som stylas upp med små medel. Här har vi ett par skinnbyxor, en vit t-shirt, en oversize kavaj och ett par sneakers. En bekväm men fortfarande snygg outfit som passar till de flesta jobb.

Styling nr 1 – till middagen

Armband // Örhängen // Väska // Ring (klick)

När klockan slagit 17 och det är dags för AW kan du behålla basplaggen i outfiten och styla upp med små medel. Här har vi bytt ut sneakers mot klackar, oversize-kavajen mot en kavajklänning och stylat med en clutch. Addera lite smycken och du är så redo för en kväll på stan.

Styling av Story. Modell Felisia.

Styling nr 2 – till jobbet

Här har vi stylat med ett par ljusare mom-jeans, en orange stickad tröja och ett par sneakers. Även detta är en bekväm outfit som passar till de flesta jobb, och vem vill inte ljusa upp novembermörkret med lite färg i sin outfit?

Styling 2 – till middagen

Örhängen // Klocka // Ring // Väska (klick)

Här behöll vi hela outfiten som den var. Vi bytte dock sneakers till klackar för att få en mer uppklädd känsla. Vi slängde på en svart oversize-kavaj och adderade en svart väska. Lägg till lite smycken i form av större örhängen, ringar och en klocka för att skapa en mer detaljrik outfit. Definitivt en favorit hos oss!

Styling av Stil. Modell Felisia.