Wous News / Mode

Vårens härligaste skinnbyxor i fyra outfits

Svårt att hitta nya sätt att styla dina basplagg på? Wous har tipsen för dig som vill ge nytt liv till skinnbyxorna. Vi presenterar fyra outfits för flera olika tillfällen.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Skinnbyxor är ett stilsäkert val, oavsett tillfälle. De gör sig fina till likväl festen som på kontoret. Wous har tagit fram fyra härliga outfits som visar hur du kan styla dessa beiga skinnbyxor från Coster Copenhagen. Inspireras av vårens nyheter!

Klassisk blå skjorta

En klassisk blå oversize-skjorta från Filippa K ger lyster till denna outfit. Lika bekvämt som snyggt. Outfiten fungerar minst lika bra till lunchdejten som till kontoret.

Ett par vita sneakers sätter pricken över i:et här, men de fungerar lika bra att byta ut till ett par klackar för en mer festlig look.

Skapa kontrast med accessoarerna

Denna somriga blus från Notes du Nord gör sig bra till många tillfällen. Med ljusa och blommiga toner smälter den in fint med skinnbyxorna. De svarta bootsen och handväskan kommer i kontrast till helheten, vilket får outfiten att poppa ordentligt. Även denna är anpassningsbar eftersom den är lika fin till fikat med vännerna som den är till afterworken.

Dejtredo!

En stickad, kortärmad historia från Second Female smälter in underbart i färgtemat. I en tredje outfit har vi använt samma byxor, men de får en helt annan betydelse i detta sammanhang. Vi fick en vårig och flörtig outfit som skulle passa perfekt till dejtkvällen.

Ett måste i vårgarderoben

Den fjärde och sista outfiten kommer med mörkare toner, men vi håller hårt i den beiga färgen. Här bryts skinnbyxorna av med blus med härligt mönster, även denna från märket Second Female.

Outfiten passar perfekt till dig som klär i jordfärger. Den fungerar lika bra till jobbet som till middagen, ett måste i årets vårgarderob.

Vi kan knappt vänta på att få slå oss ned på en uteservering iklädda någon av dessa härliga outfits! Alla kläder finns att inhandla hos butiken Story i Jönköping. För fler våriga tips: kolla in vår artikel om de svenska modehusens nya kollektioner eller om sommarens trendigaste väskor och skor.