Wous News / Mode

Höstens mode 2021

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Kavajen blir stor även i höst

Kavajen är här för att stanna som en av de större trenderna i höst, den långa längden är kvar men har fått en stor konkurrent av den korta, men fortfarande med volym. Mixa gärna med en kjol och låt den eller en byxa gå i samma färg eller mönster. Extra trendigt nu är rutigt som gör comeback och som alla passar i. Vill du synas lite mer, så satsa gärna på stor rutigt.

Stickade klänningar och stora väskor

Det bekväma modet fortsätter och de stickade lång vada klänningarna tar även plats i höst. Gärna lager på lager. Färgerna är främst naturnära och för att sätta pricket över i:et, lägg gärna till en stor väska. Väskan kommer finnas i olika material och färger och de flesta modehusen har designat flera olika varianter.

Västarna är ett givet plagg i höst

Förra året kom de stickade västarna som blir en favorit även i höst, men nu gör den guiltade täckvästen entré. Perfekt att ha nu innan man behöver ta fram den tjocka jackan. Modellen är kort som lång och passar de flesta outfits´en.

Neo Noir

De skira klänningar blir kvar ett tag till

Vi får ju inte nog av klänningar i år och i höst fortsätter även de mer skira klänningarna. Men krage, rund hals, v-ringad eller omlott, spelar ingen roll – allt fungerar!

Stövlar med attityd

Visst blir Chunky bootsen kvar med och den mer klassiska stöveln med klack, gärna med en fyrkantig tå om du vill vara den som sticker ut lite extra. Även den lårhöga stöveln kommer starkt igen redan nu i försäsongen, vilket är perfekt till klänningen och kjolen!

Scorett

Den självklara kappan

Sist men inte minst, som vi alla har minst en var hemma – Kappan. I höst är den längre än vanligt och favorit färgen håller i sig. Beige i alla toner, helst så ljus som möjligt.

By Malene Birger