Wous News / Mode

Ida Sjöstedt lanserar ny festkollektion

Den svenska modedesignern Ida Sjöstedt lanserar ny festkollektion inför vinterns festligheter. Hennes design kännetecknas av smakfull kitsch och den nya glamourösa kapselkollektionen likaså.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Ida Sjöstedt lanserar en kapselkollektion lagom inför jul och nyårs alla festligheter. Kollektionen har sitt fokus på glamourösa plagg där inspirationen är tagen från en magisk vinterträdgård med färgstarka blommor, upplysta av storstadens glittrande ljus. 

”Förhoppningsvis tänker vi att denna kollektion kan skapa ett andrum och ge en nödvändig paus i den så allvarsamma vardagen. Då vi lever under speciella tider och alla inte kan fira julens högtider med nära och kära, känns det extra viktigt att kunna erbjuda kläder som ger en känsla av flärd och glädje”, skriver de i kollektionspresentationen.

Kollektionen består av totalt 16 plagg. Festliga klänningar med böljande ärmar, chiffong, lyxig sammet och fjäderprydd tyll är återkommande i alla plagg. Plaggen kostar 1199 kr och uppåt och finns att köpa här.

Foto: Ida Sjöstedt