Wous News / Mode

Lyft din outfit med accessoarer

Accessoarer kan lyfta vilken outfit som helst till nya höjder. Vi guidar dig hur du får en outfit att nå nästa nivå!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

När våren och sommarens varma dagar är förbi är det många som struntar i att klä upp sig och fixa sig för “det blir ändå inte snyggt”. Att behöva sätta på sig en tjock jacka tycks kan förstöra hela outfiten och det är svårare att få till en snygg look. Men med hjälp av accessoarer som en snygg mössa, vantar och halsduk kommer du långt. Det gör vilken tråkig vinterjacka som helst snygg! Vi har plockat ihop två olika stylingar till en höst- eller vinterdag.

Styling nr 1

En rutig kappa var en av höstens hetaste trender när det kommer till kappor. Långa eller korta, men rutigt! Till den här jackan som kanske vanligtvis är lite för kall för vinterns kallaste dagar, så har vi stylat till den med accessoarer som både gör dig snyggare och varmare. Kör på ett matchande set när det kommer till mössa, vantar och halsduk. Det ger en extra fräsch detalj i att allt går ton i ton, framförallt när jackan är mönstrad. Nu kommer du garanterat dra blickar till dig!

Styling Story. Modell Felisia.

Styling nr 2

Den här stylingen är kanske mer till för dagar med minusgrader ute. En tjockare dunjacka matchade vi här med en mörkare brun mössa, vantar och halsduk. Vi bröt av med olika material på accessoarerna för att skapa en mer livlig look eftersom jackan är enfärgad. En tjockare stickad mössa och ett par tjocka tumvantar håller dig varm hela dagen. Var snyggast klädd på utflykten eller på stan.

Modell Felisia. Styling Story.

Att bära smycken eller andra accessoarer är ofta pricken över i:et i en styling. Det gäller oavsett om du bär en stickad tröja och jeans på vintern eller en skir sommarklänning en varm sommardag. Vi har plockat ihop accessoarer som passar till vilken look som helst, oavsett om det är till vardags eller fest.

Smycken! Det gör vilken styling som helst mer komplett. Ett stilrent och klassiskt armband eller en pampig och elegant ring är en investering som kommer att förgylla dina outfits hela livet. Det är de perfekta minimalistiska smyckena, och armbandet fungerar lika bra ensamt som det gör grupperat med en större mängd armband.

Smycken från Story.

Köp liknande ringar här: Lydia cocktail crystal gold // Mini drop crystal // Niki crystal gold // Classic drop black diamond rhodium

Köp liknande armband här: Classig Rope silk // Gia Stretch crystal gold // Mini drop silk

En svart handväska är en vän som aldrig blir omodern. Vill du lägga lite extra pengar på något är en välgjord väska ett bra val. Är du ute efter en väska att bära med dig från morgon till kväll är en modell som är stor nog att rymma allt du behöver, och med en stil som passar till både fest och vardag, något du ska leta efter. Är du mer ute efter mindre väska som rymmer det nödvändigaste kanske en clutch eller mindre handväska är något för dig.

Vare sig du vill ha ett statement-halsband eller ett diskret halssmycke så är ett halsband en bra accessoar. Detta personliga och symboliska halsband passar lika bra ensamt som tillsammans med ett gäng andra halsband i olika längder.

Köp liknande väskor här: Bianca X Nelly Anywhere Bag svart // By Malene Birger Mia Tote // By Malene Birger Ivy Purse Charcoal

Oavsett om du väljer att styla din outfit med en massa smycken eller matchande set med mössa, vantar och halsduk så kommer du lyfta vilken outfit som helst. På Wous finns accessoarer för alla tillfällen. Kika in vårt utbud här.