Wous News / Mode

Nyckeltrender till våren – 3 stilar att ha koll på!

Minimalism, oversize och färg är 3 nyckeltrender värda att ha koll på till våren. Efter Stockholm Fashion Week stod det klart och tydligt att dessa stilar hänger med fortsatt in på säsongen. Och vad vi längtar? Scrolla ner för att inspireras av utvalda vårlooks från modeveckan!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

1. Minimalism

Flera varumärken visade upp det klassiska uttrycket “less is more”. Här ovan ser vi varumärken som StyleIn och Atp Atelier. Rena linjer och snygga detaljer talar högre än något annat och är en av våra go-to nyckeltrender i vår. Bär enkla eller enfärgade plagg och plussa på med en enfärgad väska eller accessoarer för en chic look. Bryt inte av med för mycket färg utan jobba istället med olika material.

2. Oversize

I dessa tider är vi vana vid att blanda snyggt med bekvämt och kanske är det därför trenden håller i sig. Vi på Wous är glada över att oversize-modet blir en av våra nyckeltrender i vår. Jobba med stora tröjor, t-shirts eller baggy jeans för en cool efftortless look. För den mer klassiska stilen, satsa stort på en oversizad kavaj eller trenchcoat. Även den supertrendig västen ska bäras på ett rymligare sätt till våren. House of Dagmar visade upp snygga exempel.

3. Färg

Våga poppa! När det gäller vårmodet kan inget gå fel med färg, klä upp dig i klassiska pastellfärger till de riktigt skrikiga varianterna. Det här får vi såklart se mycket av även i vår och märken som Stand Studio, Swedish Stockings och ATP Atelier höll inte tillbaka under Stockholm Fashion Week.

Samtliga bilder från Stockholm Fashion Week.

Ta del av det senaste vårmodet här: https://wous.se/kategori/mode/klader/