Wous News / Mode

Sommaroutfits vi längtat efter

Äntligen är värmen här! Solsken och varmare temperaturer betyder tunnare kläder. I år är färger stort som bl.a. ljusblått, gult, grönt och rosa.. Men fortfarande är beige en av basfärgerna, även den här sommaren.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Älskade linne

Vi har sagt det förut och vi säger det igen: vi älskar linne på sommaren! Det här setet är så perfekt. Utöver att det är snyggt så är det dessutom så enkelt att matcha! Det är ju det bästa med set, att de förutom att vara snyggt ihop går att använda separat. Skjortan kommer du att kunna ha långt in under hösten med ett par jeans eller kostymbyxor och shortsen är lika snygga till en enkel t-shirt.

Vita jeans – sommarens måste

Vare sig vi vill det eller inte så kommer det dagar under sommaren då man behöver lite varmare kläder. Då är vita jeans det perfekta alternativet. Dessa vida jeans är så rätt i tiden, bekväma och perfekta till både fest och vardag. Vi matchar med en söt skjorta och t-shirt, sneakers och solglasögon. Med denna snygga sommaroutfit gör det inget om vädret inte är det bästa.

Klänningen – det självklara valet bland sommaroutfits

Trots att klänningen är den latas bästa vän så märks inte det, speciellt inte när klänningen är så här snygg! Vi älskar allt från texturen och ränderna till puffärmen och volangen. Matchat med en enkel clutch och sneakers är du redo för en kaffe på stan, en dag på kontoret eller en härlig picknick.

Blommor, såklart

Vad vore en lookbook med sommaroutfits utan något blommigt? Denna kjol är lika tidlös som blommorna på den och kommer därför vara inne många somrar till. Matchat med en enkel t-shirt och stickad tröja kan du ha denna outfit hela dagen och kvällen.

Den stickade klänningen

Den stickade klänningen hänger med! Denna modell är extra trendig med pikékrage och den blåa färgen. Extra perfekt passar den med sweatshirten i samma färg för när du vill ha ett extra lager över axlarna.

Alla dessa sommaroutfits hittar du på Story. Vill du ha mer inspirtation? Här tipsar vi om skjortklänningar och här om snygga hemmaoutfits.