Wous News / Mode

Trendiga skor att satsa på när solen kikar fram!

Det är första maj och därmed hög tid att införskaffa årets vår- och sommarskor! Denna vinter har känts ovanligt lång och det finns inget vi längtar efter mer än att äntligen få ställa undan bootsen och ta fram sandalerna. Skotrenderna denna säsong är många – allt från minimala till gigantiska remmar, platta loafers till höja klackar och neutrala färger till färgsprakande kreationer. Det finns alltså något som passar för alla! Här är de skotrender som vi kommer att haka på när solen kommer fram:

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Färgglada sandaler

Färg är stort i modet just nu, vilket även så klart gäller skorna. Vi älskar monokroma, färgglada outfits, men även att använda färgglada, trendiga skor som en detalj som kanske matchas med ett nagellack i samma färg eller en hårklämma. De här skorna från Selected Femme får oss att vilja strosa runt i något färgglatt kvarter i södra Europa och de kommer definitivt sätta färg på en trist dag när det blir varmare ute!

Mjuka remmar

Förra året var det fluffiga skor som gällde, i år är det den lite mer tillbakadragna kuddliknande remmen som håller fast foten i skon. Bekvämlighet utan dess like, vi kan knappt bärga oss tills vi äntligen får ha dessa skor till vardags! Dessa Steve Madden-skor kommer dock även få följa med ut på daten i sommar.

Loafers

Den gamla godingen är tillbaka! Loafers är tillbaka i spelet och finns i alla varianter. Högre och lägre klack, lackade eller matta, neutrala eller färgglada. Välj helt enkelt den version som passar din stil bäst, trendiga skor får du i alla fall på fötterna! Vi gillar lite mer diskreta loafers, som dessa från Vagabond.

Fyrkantig tå

Vi älskar den fyrkantiga tån på sandaler! Det ger outfiten ett lyft och gör att allt ser mer genomtänkt ut. Dessa snygga skor finner du här.

Flip flops

Kanske den mest oväntade trenden för oss som var med om de högklackade flip flopsen på 2000-talet. De skor vi ser idag är dock lägre och lite mer lämpliga för kontoret. Våra favoriter kommer från Samsoe Samsoe och går att hitta här.

Med dessa skor i garderoben (och en välbehövd pedikyr) är vi fullt redo för att temperaturerna ska stiga. Vilken skotrend gillar du bäst denna säsong?