Wous News / Mode

Uppdatera dig i säsongens trend

Stickade plagg är en återkommande trend varje höst och vinter. I år har dock den stickade klänningen och kjolen slagit igenom och tagit en given plats i mångas garderob. Plaggen passar lika bra att bära hemma i tv-soffan som till jobbet eller en dag på stan.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Visst är alltid de stickade plaggen favoriter den här årstid. Stickat i alla olika former. Men just den stickade klänningen och kjolen har fångat mångas intresse i höst och vinter. Säsongens trend. Det är ett perfekt plagg att bära till alla tillfällen. Klä upp eller klä ner med val av skor, accessoarer och övrig styling. Dessutom håller den oss extra varma när minusgraderna stiger. Så stylar du stickade plagg trendigt och snyggt 2020.

Bär den stickade klänningen med ett par chunky boots eller höga stövlar, skärp i midjan och en kappa hängandes över axlarna för en stilsäker look. 

Att bära den stickade kjolen som ett set är otroligt trendigt just nu och vi ser det överallt. Allt ifrån ett croppat stickat linne och en stickad kofta, till en tjock stickad tröja som värmer i de kallaste dagarna. Att bära matchande stickade plagg tillsammans ger en enkel med chich styling. Byt annars ut den stickade överdelen till en skirare blus för en ny look. Stylingmöjligheterna är oändliga!

Vi älskar denna trend och har redan hakat på den! Det som är så härligt är att du kan bära detta trendiga plagg även när våren börjar komma. Skippa då strumpbyxorna och bootsen och kör sneakers till istället. Dessa plagg ger därför en lång livslängd och kan användas i stort sätt året runt.

Bilder från Pinterest