Wous News / Skönhet

Beautykalendrar 2020 – våra favoriter

Tiden springer iväg och det är endast 7 måndagar kvar till jul. Nu är det hög tid att klicka hem årets adventskalendrar, som vanligtvis säljer slut väldigt snabbt. Vi har listat våra favoriter när det kommer till beautykalendrar.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

En stor trend de senaste åren är alla adventskalendrar som hjälper till som nedräkning till julafton. Det finns kalendrar som passar alla, men vi ska fokusera på beautykalendrar innehållande makeup, dofter och kropp- och hudvård.

I år, som tidigare år, finns det kalendrar i alltifrån lyx till budget. Det finns kalendrar som innehåller fullsize produkter och vissa produkter blir ett smakprov som sedan skapar ett habegär. Ett perfekt tillfälle att få testa många produkter från ett varumärke för att hitta just dina favoriter!

Detta är en perfekt julklapp att ge bort till din mamma, syster, flickvän eller kompis. Eller varför inte unna dig själv en kalender? 

Net-a-porters adventskalender innehåller prestige- och nischmärken som Dr.Barbara SturmAugustinus Bader och Charlotte Tilbury. Den maxade drömkalendern innehåller 25 luckor makeup och hudvård där hela 13 (!) av dem är fullsizeprodukter, hur härligt! Kalendern har produkternas till ett värde av 9 800 kronor och kostar 2 300 kronor.

Rituals 3D-kalender bjuder på en julby i miniatyr och här får du njuta av en lyxig Rituals-produkt bakom varje fönster. Adventskalendern innehåller ett unikt urval av exklusiva produkter, inklusive fyra speciella adventsljus. Advent börjar fyra söndagar före jul och för att markera början på denna festperiod tänds ett ljus. Varje söndag fram till julafton tänds ett nytt ljus. Hur trevligt? Kalendern har produkter till ett värde av 1 575 kronor och kostar 980 kronor.

Årets superlyxiga adventskalender från Glossybox har ett högre värde och bättre pris än någonsin förut. Bakom de rosaskimrande luckorna gömmer sig 24 fantastiska skönhetsöverraskningar med varumärken som Fendy Beauty by Rihanna, Avant Skincare, Hey Honey och många fler. Här ryms både makeup och hud -och kroppsvård i glossig inramning. Kalendern har produkternas till ett värde av 5 300 kronor och kostar 999 kronor.

Skincitys beautykalender kommer i form av en lyxig, multifunktionell beautybag i puderrosa, veganvänlig läderimitation innehåller 25 luckor – små tygpåsar som du kan använda igen och igen – och bjuder på hela 30 hudvårdande produkter i travel eller full size, så i vissa luckor väntar fler än en överraskning. Kalendern har produkter till ett värde av 4 800 kronor och kostar 1 499 kronor.

Hudotekets lyxiga julkalender består av 24 stycken luckor fyllda med favoriter, bästsäljare och kanske just för dig nya produkter för ansikte, hår och kropp. Flera av produkterna är i full size och miljötanken med det lilla ”palatset” är att man ska kunna återanvända det som en förvaring. Kalendern har produkternas till ett värde av 5 380 kronor och kostar 1 495 kronor.

Make it real together ultimate advent calendar är The Body Shops lyxigaste kalendrar. Fylld til brädden med 25 produkter – best sellers, ikoner och andra härligheter för en skön mix av makeup, kroppsvård, ansiktsvård och accessoarer. Helt enkelt en skönt hjälpande hand för en uppfräschande känsla från topp till tå och stunder med avkopplande egentid fram till jul. Kalendern har produkternas till ett värde av 3 130 kronor och kostar 1 395 kronor.

Makeup Mekkas julkalender är en julkalender som du sätter din egen touch på. Julkalendern, med 24 fullsize-produkter, kommer opackad med 24 presentpåsar i roséguld och matchande klistermärken. Tanken är att med hjälp av materialet du får hem, tillsammans med saker du redan har hemma, sätta din egen prägel och packa in julkalendern efter egen önskan. Kalendern har produkternas till ett värde av 2 200 kronor och kostar 599 kronor.

Yves Saint Laurents adventskalender med 24 fashion-beautyprodukter innehåller 3 stjärnprodukter, 20 miniatyrer och 1 star charm. Allt från doftklassiker som Black Opium till hudvård i nya Pure Shots. Kalendern kostar 2 900 kronor.

Är du kreativ och vill skapa din egen adventskalender, med överraskningar du kommit på själv? Gör den personlig till personen i fråga och mixa med allt från underkläder och godis till hudvård och en trisslott. Låt fantasin flöda!