Wous News / Skönhet

Höstens makeup trender

Efter en sommar och månader av social distansering har du kanske endast använt solpuder och mascara, om ens det. Nu tar hösten nya vändningar, iallafall när det kommer till makeup. Det bjuds på stora bryn, markerad eyeliner och mycket färg. Här är höstens makeup trender 2020.

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Har du gått runt utan smink under den sociala distanseringen? Du är inte ensam. Att sminka sig för att jobba hemifrån är det inte många som har orkat med. Det kanske till och med har gått så lång tid att sminket samlat på sig damm och formulan har torkat. Då kanske du känner dig så redo för nytt smink. Men vad ska man satsa på? Vad är egentligen höstens stora makeup trender? Vi listar några av de här!

Markerad eyeliner

Att använda sig av eyeliner har blivit väldigt populärt och du kan leka med en eyeliner och skapa en mängd olika looks. Vill du skapa cat eyes eller en modern twist på en 60-tals look? Oavsett skarpa linjer eller halva vingar är det så inne!

Stora bryn

Stora och buskiga bryn står i fokus i höst. Cara Delevigne var en av de första med denna trend, hennes bryn blev otroligt omtalade för att vara stora och buskiga. Att på ett naturligt sätt forma brynen till en buskig form har trendat ett tag och det fortsätter in i höst. Här har bryngelen blivit en storsäljare. Gelen håller brynen på plats, skapar en buskighet och ett lyft samtidigt som den låter huden skina igenom för ett naturligt resultat.

Vill du göra det mer permanent är browlift en otroligt populär behandling att göra för att få till de perfekta brynen, vilket är en keratinbehandling där man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna för att “lyfta upp” brynen och ge dem näring. Man färgar även brynen med henna för att få en 3D-effekt.

Är trenden här för att stanna?

Glitter och metallic

Det har aldrig varit mer inne att doppa en pensel i ögonskuggans glittriga eller metalliska nyanser som nu. Oavsett om du ska ut och fira eller bara gå till jobbet så kan det inte gå fel. Välj den mängd, färg och placering du tycker är härligast.

Markerade läppar

Markerade läppar är en återkommande trend, och det är inget undantag i år. En naturlig make och markerade läppar är en look som går hem oavsett om du ska till jobbet, på fest eller gå på dejt.

I höst är det rött, orange och vinrött som gäller om du vill följa trenden. Mörk- eller ljusrött, matt eller glansigt spelar mindre roll. Med ett par markerade läppar är du garanterat med i gamet!

Vi på Wous tycker det är så härligt att våga sticka ut när det kommer till makeup. Testa olika trender och experimentera med färg och form.

Bilder från Pinterest.