Wous News / Skönhet

Trendiga frisyrer 2021

Våren är på igång och det är dags för en förändring efter månader med hemmaarbete. Välkomna våren med en ny frisyr - vi har trenderna för 2021!

Mer innehåll efter annonsen:

Om våra annonser

Det är alltid roligt att lämna ett nytt år bakom sig med att förnya något på sig själv. En ny frisyr är ett bra exempel. De senaste månadernas utmaningar har ökat kreativiteten och många har blivit modigare när det kommer till former och färgdetaljer i håret. Till våren längtar vi efter att få visa upp nya sidor när vi kliver ut från hemmakontoren och ger oss ut. Trenderna för 2021 går i naturliga lockar, page, gardinlugg och pixie frisyrer. Bli inspirerad och hitta din nya frisyr här!

Naturligt och hållbart

Naturligt, hållbart och lekfullt är nyckelorden i 2021s trender i frisyrer. Förändring måste inte vara så svårt att få till, speciellt inte om man tar vara på sina naturliga förutsättningar och utgår från dem. Sluta upp med att föna håret direkt efter dusch och låt istället ditt naturliga svall ta plats. Trenden för året är att det ska se ut som att du har gjort så lite som möjligt. Välvårdat hår symboliserar den naturliga enkelheten där man går ”back to basics”. Perfekt ju!

Lugg

2021 är luggens år! Det bjuds på allt från lockiga luggar till mer tydliga inklippta linjer. Att med hjälp av luggen framhäva och rama in ansiktet är en av säsongens hetaste trender. Satsa på en längre, lockig och slarvig lugg. Så det naturliga och hållbara speglar in även här, lägg värmeverktygen på hyllan!

Page

Kortare frisyrer har stått högt upp på listan de senaste åren, och det är inget undantag i år. Kort hår är enkelt att tvätta, underhålla och styla vilket ligger till grund för årets naturliga trend. Kan det vara så att man någon gång i livet måste ha testat en kort frisyr? Pagen håller i sig ett tag till! 

Pixie cut

Är 2021 året du vågar testa en kortare frisyr? Då är en Pixie cut ett alternativ för dig. Trenden är en frisyr med kortare hår där bak och på sidorna, men länger hår på toppen av huvudet med en liten lugg. Mjuka toppar ger ett lugnt intryck och taggiga toppar ger en kaxigare look.

Långt hår

Den långa frisyren går aldrig ur tiden. Det är enkelt att mixtra med olika sorters uppsättningar och leka med olika håraccessoarer. Men kom ihåg att även långt hår kan gynnas av en uppklippning, lugg, snedbena eller något annat attribut som gör frisyren mer intressant.

Färger

I spåren av hemma-arbete och karantän där regelbundna frisörbesök blivit mer sporadiska har också mer urtvättade toner seglat upp som en trend. Här syns nyanser av klorblått, gult och ärgat grönt. Även stark bottenfärg, likt en utväxt, syns på samma tema och just mörka rötter är ett perfekt sätt att skapa liv i en blond mullet.

Våga utmana dig själv och entra våren med en ny frisyr. Vågar du inte gå all in är kanske en gardinlugg något för dig. Är du redo för våren? Det är vi!

Bilderna är från Pinterest.