Häng med på resan och möt en rad intressanta profiler. Våra gäster öppnar upp sig om sin egen resa och bjuder på sina bästa tips. Vi diskuterar aktuella och intressanta ämnen och utlovar ett och annat skratt. Finns där poddar finns!

Enjoy!

Innehåller koreansk hudvård verkligen snigelsekret? Och varför är guld ett viktigt ämne i hudvård? Vi pratar även om hur mansdominerad näringslivsbranschen är och Linn berättar vad hon hade gjort om hon fick full mandat att ändra på något i branschen.

Valerie Aflalo gästar oss och vi pratar om när hon vann Fröken Sverige, resan med hennes egna modeföretag - Valerie, hur modebranschen fungerar idag och hennes framtidsmål.

Lojsan gästar oss och vi pratar om hennes bransch, Influencer marketing, att arbeta som livsstilsinfluencer och hennes framtidsdrömmar. Hur mycket betalt ska man ta för ett samarbete? Vad är det Lojsan tycker att branschen saknar? Allt detta och mycket mer!

I det här poddavsnittet berättar Åsa om sin barndom, sina passioner i livet, att vara en entreprenör och vad hennes mål i framtiden är. En härlig podd med mycket skratt.

I den här poddavsnittet tas ämnet karriär och kvinna upp i kombination med föräldraskapet, otillräckligheten många känner, utbrändheten, skam och skuld. Vad man ska göra för att få en bättre balans i vardagen. En podd om det verkliga livet helt enkelt!

Visar 1-5 av 5 avsnitt